02/10/2018 Ομάδα εργασίας Ηχωκαρδιολογίας | 2018 - 2019 | Κ. Παπαδόπουλος | Δύο ενδιαφέροντα περιστατικά επεμβατικής αντιμετώπισης βαλβιδοπαθειών με υποστήριξη τριδιάστατης ηχοκαρδιογραφίας

 

Share

24,217 total
376 live
1,232 video
Views:

Πρόκειται για την πρώτη αναγγελία της προσεχούς μηνιαίας μας συνάντησης που θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο της ΕΚΕ. Η θεματολογία της βραδιάς είναι η ακόλουθη:


1) Διάλεξη από τον Καθηγητή Πέτρο Νιχογιαννόπουλο (Ιπποκράτειο Νοσοκομείο) για τη συνεισφορά της Ηχοκαρδιογραφίας στις διαδερμικές επεμβάσεις καρδιάς.
2) Δύο ενδιαφέροντα περιστατικά επεμβατικής αντιμετώπισης βαλβιδοπαθειών με υποστήριξη τριδιάστατης ηχοκαρδιογραφίας (Κώστας Παπαδόπουλος, Υγεία)
3) Και τέλος, ενδιαφέρον περιστατικό από το Θριάσιο νοσοκομείο για το οποίο η γνώμη των παρευρισκομένων συναδέλφων θα είναι σημαντική για τις θεραπευτικές παρεμβάσεις (Ν.Κουρής)

Παρακολουθήστε ζωντανά και αποθηκευμένα τα μαθήματα της Ομάδας Εργασίας Ηχωκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, για το εκπαιδευτικό έτος 2018 - 2019.
 
Sort by Date | Views