21/10/2017 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο | ΕΚΕ | Β.Μπιστόλα | Τιτλοποίηση της επλερενόνης στην καθ’ημέρα κλινική πράξη: μια πολυκεντρική μελέτη

Share

1,482,641 total
8,991 live
928 video
798,304 photo
Views:

17:00-18:00 Καρδιακή ανεπάρκεια ΙΙ Πρόεδροι: Χ.ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ,Σ.ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΣ 17:00-17:10 Το εύρος κατανομής των ερυθρών αιμοσφαιρίων ως προγνωστικός δείκτης των πρώιμων επανεισαγωγών σε ασθενείς με οξεία καρδιακή ανεπάρκεια. Γ.Μπακώσης,Β.Μπιστόλα,Δ.Φαρμάκης,Γ.Παπιγγιώτης,Σ. Κατσάνος,Μ.Θώδη,Ι.Λεκάκης,Ι.Παρίσης,Γ.Φιλιππάτος 17:10-17:20 Ο ρόλος του δείκτη ουρία/κρεατινίνη στην πρόγνωση οξέος στεφανιαίου συνδρόμου ασθενών χωρίς νεφροπάθεια. Σ.Ιωσηφίδης,Μ.Κούβαρη,Χ.Χρυσοχόου,Π.Αγγελόπουλος,Α.Φιλίππου,Μ.Κωνσταντοπούλου,Χ.Γερασιμάτου,Ι.Κοτσιοπούλου-Χαρίτου,Ι.Κοτρογιάννης,Ε.Τσιάμης,Δ.Τούσουλης 17:20-17:30 Οι ωφέλιμες επιδράσεις των Ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στη μυοκαρδιακή λειτουργία, τη φόρτιση της αριστερής κοιλίας, την ίνωση και την ενδοθηλιακή λειτουργία ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια ισχαιμικής αιτιολογίας Ε.Οικονόμου ,Α.Αγγελόπουλος,Γ.Βογιατζή ,Δ.Καρλής,Θ.Ζωγράφος,Γ.Σιάσος,Χ.Χρυσοχόου,Σ.Μπρίλη,Γ.Λάζαρος ,Σ.Τσαλαμανδρής,Α.Αντωνόπουλος,Γ.Γεωργιόπουλος,Κ.Μουρούζης,Δ.Τούσουλης 17:30-17:40 Παράγοντες που σχετίζονται με τις μεταβλητές της κλίμακας sf-36 που αντιπροσωπεύουν τη φυσική υγεία στην καρδιακή ανεπάρκεια με ελαττωμένο κλάσμα εξώθησης. Ι.Αλεξανιάν,Ι.Παρίσης,Β.Μπιστόλα,Γ.Μπακώσης,Ι.Μπεχλιβάνου,Μ.Θώδη ,Γ.Παπιγγιώτης,Ν.Χολέβας,Κ.Λέτσας,Μ.Εφραιμίδης,Α.Σιδέρης,Γ.Φιλιππάτος 17:40-17:50 Τιτλοποίηση της επλερενόνης στην καθ’ημέρα κλινική πράξη: μια πολυκεντρική μελέτη Α.Καραβίδας,Δ.Φαρμάκης,Γ.Παπιγγιώτης,Β.Μπιστόλα ,Α.Κίτσιου,Χ.Χατζηελευθερίου,Κ.Παπαδόπουλος,Ι.Ζαρίφης,Ι.Στυλιάδης,Σ.Αδαμόπουλος,Ι.Παρίσης 17:50-18:00 Μελέτη του κόστους του Μεσογειακού προτύπου διατροφής και του κόστους της φαρμακευτικής αγωγής σε ασθενείς με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Ε.Τζοροβίλη,Χ.Χρυσοχόου ,Α.Φιλίππου,Σ.Ιωσηφίδης,Ε.Μπέη,Κ.Κωνσταντίνου,Δ.Παναγιωτάκος,Δ.Τούσουλης

Παρακολουθήστε live και on demand το 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

 Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 Για να λάβετε barcode και να καταμετρηθεί ο χρόνος παρακολούθησης σας, παρακαλούμε ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω της γραμματείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης γίνεται μόνο μέσα από τη σελίδα μετάδοσης του Livemedia και του HCS WebTv.

  

 

 Δείτε εδώ το ηλεκτρονικό πρόγραμμα και δημιουργήστε το προσωπικό σας πρόγραμμα παρακολούθησης. Επιπλέον, αξιολογήστε και γράψτε προσωπικά memo για τα sessions και τις ομιλίες.

  

 Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας www.hcs.gr

 
Sort by Date | Views
1.081
807