21/10/2017 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο | ΕΚΕ | Γ.Κωνσταντίνου | Τα επίπεδα γονιδιακής έκφρασης του microRNA-21 στα περιφερικά μονοκύτταρα αντανακλούν το μέγεθος της μυοκαρδιακής βλάβης στην οξεία μυοκαρδίτιδα.

Share

939,053 total
8,991 live
556 video
487,622 photo
Views:

09:00-10:00 Μυοκαρδιοπάθειες, περικαρδιακή νόσος, συγγενείς καρδιοπάθειες Πρόεδροι: Ι.ΚΑΝΔΥΛΑΣ,Α.ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ 09:00-09:10 Σύγκριση υπερηχοκαρδιογραφικών δεικτών για τη διάγνωση της καρδιακής αμυλοείδωσης. Όλοι για έναν ή ένας για όλους; Ε.Παγκουρέλιας,Π.Ρούμελης,Α.Καραμανώλης,Χ.Λαζαρίδης,Ι.Κελεμάνης,Χ.Παπαδόπουλος,Β.Σκεμπέρης,J.Van Cleemput, .Voigt,Β.Βασιλικός 09:10-09:20 Η επιδημιολογία των συγγενών καρδιοπαθειών στην Ελλάδα. Πέντε χρόνια καταγραφή CHALLENG Γ.Γιαννακούλας,Κ.Βασιλειάδης,Α.Φρογουδάκη,Χ.Ντέλλος,Α.Τζίφα,Σ.Μπρίλη,Α.Μαγγίνας,Σ.Αποστολοπούλου,Δ.Παρχαρίδου,Ν.Καμπουρίδης,Α.Πίτσης,Α.Χαμαϊδή,Μ.Κολιός,Γ.Παπαδόπουλος,Π.Νταβλούρος,Δ.Ντιλούδη,Χ.Καρβούνης,Κ.Τσιούφης,Σ.Ράμμος 09:20-09:30 Τα επίπεδα γονιδιακής έκφρασης του microRNA-21 στα περιφερικά μονοκύτταρα αντανακλούν το μέγεθος της μυοκαρδιακής βλάβης στην οξεία μυοκαρδίτιδα. Γ.Κωνσταντίνου,Μ.Μαρκέτου,Σ.Μαραγκουδάκης,Ι.Κονταράκη,Α.Πατριανάκος,Δ.Λεμπιδάκης,Μ.Βερνάρδος,Κ.Φραγκιαδάκης,Μ.Λουλακάκης,Γ.Μπαντουβάκης,Κ.Ρούφας,Φ.Παρθενάκης 09:30-09:40 Μυοκαρδιοπάθεια TAKOTSUBO στο Νότιο Αιγαίo Ν.Μόσχος,Α.Δήμητρα,Δ.Σταυριανάκη,Α.Νούλη,Ε.Τσακίρη,Τ.Γιακουμάκης,Μ.Παπαοικονόμου,Ν.Παπαγιάννης 09:40-09:50 Προβλεπτικοί παράγοντες αποτυχίας μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (ΜΣΑΦ) και αλλαγής αγωγής σε κορτικοστεροειδή σε ασθενείς με οξεία περικαρδίτιδα Γ.Λάζαρος,Α.Αντωνόπουλος,Ε.Παπανικολάου,Α.Αγγελόπουλος,Π.Βασιλείου,Γ.Βογιατζή,Σ.Τσαλαμανδρής,Ε.Οικονόμου,Κ.Τσιούφης,Δ.Τούσουλης 09:50-10:00 Διαχρονική εμπειρία από την κλινική εκδήλωση του συνδρόμου Takotsubo σε ορεινό κλειστό πληθυσμό. Γ.Νιάρχου,Α.Βενετσάνου,Α.Κατράνης,Ε.Μπούσουλα,Α.Μαρινάκος,Ι.Παπαδόπουλος,Α.Κατσαρός,Ο.Κατσαρού, .Ράϊκος,A.Ζόϊα,Α.Κατσιάνης,Δ.Χρυσός

 
Sort by Date | Views

Παρακολουθήστε live και on demand το 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

 Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 Για να λάβετε barcode και να καταμετρηθεί ο χρόνος παρακολούθησης σας, παρακαλούμε ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω της γραμματείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης γίνεται μόνο μέσα από τη σελίδα μετάδοσης του Livemedia και του HCS WebTv.

  

 

 Δείτε εδώ το ηλεκτρονικό πρόγραμμα και δημιουργήστε το προσωπικό σας πρόγραμμα παρακολούθησης. Επιπλέον, αξιολογήστε και γράψτε προσωπικά memo για τα sessions και τις ομιλίες.

  

 Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας www.hcs.gr

608
458