20/10/2017 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο | ΕΚΕ | Δ.Βλαστός | Διαφορές στα επίπεδα του ενδοθηλιακού γλυκοκάλυκα σε υπερτασικούς ασθενείς με πολύ υψηλές τιμές υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνικής χοληστερόλης (HDL-C)

Share

1,482,643 total
8,991 live
1,095 video
798,304 photo
Views:

16:00-17:00 Αρτηριακή Υπέρταση ΙΙ Πρόεδροι: Π.ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ,Ε.ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ 16:00-16:10 Συσχέτιση του προγνωστικού ρόλου της μάζας της αριστερής κοιλίας και της αρτηριακής σκληρίας για στεφανιαία συμβάματα σε ασθενείς με υπέρταση: Δεδομένα 8-ετούς ελληνικής μελέτης παρακολούθησης. Θ.Καλός, .Τσιούφης, .Δημητριάδης,Α.Κασιακόγιας,Δ.Κωνσταντινίδης, .Συρμαλλή,Ε.Ανδρίκου,Κ.Κυριαζόπουλος,Γ.Αννούσης,Δ.Αραγιάννης,Ν.Βογιατζάκης,Κ.Θωμόπουλος,Δ.Τούσουλης 16:10-16:20 Οι διαχρονικές αλλαγές στην αρτηριακή σκληρία ως καθοριστικός παράγων υποστροφής της αλβουμινουρίας σε υπερτασικούς: αποτελέσματα προοπτικής μελέτης Ε.Ανδρίκου, .Τσιούφης,Θ.Καλός,Δ.Κωνσταντινίδης, . Δημητριάδης,Χ.Φραγκούλης,Π.Ηλιάκης,Ι.Λιατάκης,Ε.Κούτρα,Ι.Ανδρίκου,Δ.Τούσουλης 16:20-16:30 Διαφορές στα επίπεδα του ενδοθηλιακού γλυκοκάλυκα σε υπερτασικούς ασθενείς με πολύ υψηλές τιμές υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνικής χοληστερόλης (HDL-C) E.Τριανταφυλλίδη,Α.Σχοινάς,Σ. Βλάχος,Δ.Βλαστός,Δ.Μπένας,Ι.Οικονομίδης,Π.Μουτσάτσου,Ι.Λεκάκης 16:30-16:40 Η μεμονωμένη συστολική υπέρταση έναντι της συνδυασμένης συστολο-διαστολικής υπέρτασης ως προγνωστικός δείκτης κολπικής μαρμαρυγής: Δεδομένα από 8ετή μελέτη παρακολούθησης. Δ.Κωνσταντινίδης, .Τσιούφης,Κ.Δημητριάδης,Α.Κασιακόγιας,Μ.Κουρεμέτη,Θ.Καλός,Ι.Λεοντσίνης,Κ.Κιντής,Ι.Λιατάκης,Ε.Κούτρα,Δ.Τούσουλης 16:40-16:50 Πρώιμη ανίχνευση της δυσλειτουργίας της δεξιάς κοιλίας σε νεοδιαγνωσθέντες ασθενείς με ιδιοπαθή υπέρταση χρησιμοποιώντας τη συνολική επιμήκη συστολική ιστική παραμόρφωση: Η επίδραση της υπερτροφίας της αριστερής κοιλίας. Γ.Κωνσταντίνου,Μ.Μαρκέτου,Α.Πατριανάκος,Ι.Παπαδάκης,Γ.Βρέντζος,Έ.Νάκου,Σ.Μαραγκουδάκης,Μ.Σταυρουλάκη,Μ.Βερνάρδος,Γ.Μαντουβάκης,Ε.Κατσούλη,Φ.Παρθενάκης 16:50-17:00 H υπέρμετρη ινότροπη απάντηση στην δοκιμασία κόπωσης συσχετίζεται με αυξημένη διέγερση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος και αρτηριακή σκληρία σε άτομα με υψηλή φυσιολογική αρτηριακή πίεση. Θ.Καλός,Κ.Τσιούφης,Κ.Δημητριάδη,Β.Κατσή,Δ.Κωνσταντινίδης,Κ.Συρμαλλή,Γ.Βογιατζή,Γ.Πεσκέσης,Δ.Τούσουλης

Παρακολουθήστε live και on demand το 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

 Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 Για να λάβετε barcode και να καταμετρηθεί ο χρόνος παρακολούθησης σας, παρακαλούμε ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω της γραμματείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης γίνεται μόνο μέσα από τη σελίδα μετάδοσης του Livemedia και του HCS WebTv.

  

 

 Δείτε εδώ το ηλεκτρονικό πρόγραμμα και δημιουργήστε το προσωπικό σας πρόγραμμα παρακολούθησης. Επιπλέον, αξιολογήστε και γράψτε προσωπικά memo για τα sessions και τις ομιλίες.

  

 Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας www.hcs.gr

 
Sort by Date | Views
1.081
807